Inloggen

Omdat AFAS instabiliteitsproblemen ervaart met de nieuwe inlogsite, hebben zij besloten om Kindante pas in het voorjaar van 2019 over te laten gaan naar 'het nieuwe inloggen'. We zullen t.z.t.meer informatie verstrekken.

Dit betekent dat onderstaande datum van 15 november vervalt! De AFAS Pocket app is echter gewoon te installeren en te gebruiken. Voor degenen die de procedure van inloggen al hadden doorlopen: de inloggegevens blijven geldig, je kunt ze gebruiken zodra we overgezet zijn.


Belangrijke mededeling!

Vanaf 15 november 2018 verandert de inlogsite van AFAS InSite voor onze stichting. De nieuwe inlogpagina wordt: www.afasonline.nl (sla deze alvast op bij je Favorieten/Bladwijzers!).

Let op: om op AFAS InSite te kunnen inloggen na 15 november heb je de AFAS Pocket app nodig op je smartphone!

Hoe je de app installeert en hoe je moet inloggen op de nieuwe site kun je lezen in het nieuwsbericht hierover. Lees dit bericht en installeer de app vóór donderdag 15 november zodat je daarna gewoon weer kunt inloggen! 

Je kunt de installatie ook later doen, maar je kunt na 15 november niet meer op de oude site inloggen om het nieuwsbericht te bekijken.